Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vuodenaika
Loppusyksy
 
Kellonaika
Vaihtelee tällä hetkellä useimmissa rooleissa, mutta 1:00AM - 7:00AM välillä
 
Sää
Vähän pilvistä, jonkin verran pakkasta. Ei tuule

 

Tekeminen ilman merkkejä

Puhe "lainauksien" väliin

Roolit yksikön 1. tai 3. persoonassa, imperfektissä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Silver

17.02.2018 16:10
Roger Brad Miller

Työnantajani oli soittanut minulle ja sovimme tapaamisen. Lähestyin hänen majapaikkanaan pitämänsä baarin ja moottoripyörätallin yhdistelmää. Sen lähellä parveili jonkin verran hänen ystäväpiiriinsä kuuluvia henkiöitä sekä muuta sakkia. Viritin valppauteni korkeammalle tasolle ja astelin väkijoukon läpi tallin ovelle. Ihmisten seassa oli jos jonkinlaisia härnääjähenkiä. Enkä halunnut ilmisotaan työnantajani kaveriporukan kanssa. Kuljin suoraan moottoripyörien ja niiden osien valtaaman tilan poikki eräälle ovelle. En ollut kovin tervetullut henkilö, minkä saattoi nähdä paikassa notkuvien tyyppien halveksivista katseista. Työnantajani Jonathan Brown oli sen sijaan suopea minua kohtaan.
Hetken päästä poistuin tallilta uusien ohjeiden kanssa. Minun piti oleskella jossakin lähistöllä ja eräs Brownin työntekijä toisi minulle myöhemmin tärkeän kirjeen. Brownilla oli kiireitä tällä hetkellä. Jossakin lähistöllä? Nälkä raapaisi vatsanpohjaa joten menin lähellä sijaitsevaan pikaruokapisteeseen. Kyseisissä paikoissa en hirveämmin pyörinyt, mutta en minä muutamaan kertaan kuollut.
Astuin sisään ja huomasin paikan olevan sen verran täynnä että vain yhdessä pöydässä oli tilaa ja siinäkin istuskeli joku kundi(Eemil). Kävin tilaamassa kanatortillan ja lähestyin sitten vapaata paikkaa. Vilkaisin seuralaistani ja istahdin tuolille.
"Pahoittelut että istutan nyt perseeni tähän, mutta en jaksa seisoskella." lausahdin. Jos olisin voinut valita, toinen olisi saanut pitää pöytänsä. Työnsin hiukset kasvoiltani ja vilkaisin luurin näyttöä. Sitten vilkaisin uudelleen tyyppiä, jonka ylhäistä yksinäisyyttä olin rikkonut.

Nimi: Tiuhti

14.02.2018 21:44
Jamie Hayes

”Ei häiritse”, tokaisin Jevin sitä kysyttyä. Vaikka toinen sattuisikin olemaan levoton nukkuja, ei se luultavasti häiritsisi minua yhtään, koska vieressäni voisi räjähtää vaikka pommi ja silti jatkaisin nukkumista kaikessa rauhassa.
”Ja jos mä potkin, niin potki takas”, sanoin ja virnistin. Ei minulla kyllä ollut tapana potkia unissani, mutta eihän sitä koskaan tiennyt jos vaikka sattui näkemään jotain levotonta unta.
Kävelin huoneen poikki katkaisimen luo ja sammutin olohuoneen valot, mutta täysin pimeää sinne ei kuitenkaan tullut. Makuuhuoneesta kajasti sopivasti valoa, niin että näki mihin astui.

Daisy kuuli että asunnossa liikehdittiin, jolloin se kipitti huoneestani ja jäi häntä vinhasti heiluen tapittamaan eteeni. Se varmaan kummasteli, miksi siihen aikaan oltiin vielä hereillä ja miksi sen unet oltiin keskeytetty.
”Sori tyttö, mutta sä saat nukkua tämän yön olkkarissa”, höpötin koiralle ja rapsutin tätä leuan alta. Niin viisas kun Daisy oli, se tajusi lyllertää omalle pedilleen sohvan viereen.

Käännyin Jeviin puoleen kun tajusin yhden pikkuseikan.
”Me ei olla syöty oikeen mitään”, totesin irvistäen, ”onks sulla nälkä?”
En ollut yhtään ajatellut, että toinen saattaisi olla miten nälissään, enkä minä tyhmänä ollut tajunnut kysyä. Ja olihan siitäkin monta tuntia aikaa kun olin itsekään syönyt.

Calvin Riddle

Kysymykseni pojan iästä sai tämän naurahtamaan ja ihmettelemään kuinka nuoreksi tätä oikein luulin.
”No hei, pakkohan tommoset asiat on tarkistaa”, totesin kevyesti naurahtaen, kun Jerry sanoi ylittäneen suojaiän. Enkä minä oikeastaan edes ajatellut toisen olevan ainakaan alle kuudentoista, koska ei hän sentään miltään pikkupojalta näyttänyt.
”Miten on, houkuttelisko yhtään?” kysyin sitten vinosti hymyillen.

Siinä toisen vastausta odotellessani kaivoin puhelimen taskustani tarkistaakseni kellonajan ja mahdolliset viestit. Ja niitähän olikin tullut ihan reippaasti, kaikki kavereiltani, joista osa kyseli joko olin löytänyt lauantaiyön panoni. Hymähdin itsekseni ja näpyttelin muutamalle tyypille pikaisen vastauksen, että taisin vihdoinkin asettua kaidalle tielle, ja perään tungin muutaman käsi- ja munakoisoemojin.
Laitoin puhelimen pois ja tajusin että se kellon katsominen unohtui, mutta onneksi baarin seinällä ollut kello kertoi yön vaihtuneen aamuyöksi. Ja hassuintahan kaikessa oli, että olin erittäin selvässä kunnossa, koska kaikki ne aiemmat juomat olivat ehtineet haihtua päästä jo pois.

Nimi: Emil

14.02.2018 20:01
Emil

Käytyäni vetämässä yhden viinin alas olin lähtenyt vain kävelemään johonkin suuntaan. Tarvitsin hengähdystauon työni lomasta ja kävelylenkki ei ollut yhtään pahasta. Pikemminkin se vain virksti mieltä ja sai ajatukseni lipumaan kauas, hyvin kauas juurikin tapahtuneesta ryöstöstä ja varsinkin Tonysta. Sinä aamuyönä joko minä itse tai Tony olimme vain sattuneet olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Halusin kyllä tavata isoveljeni uudelleen, mutta jokin suotuisampi ajankohta olisi mukavampi - molempien kannalta. Tajusin yllättäen uhranneeni taas paljon aikaa asioille, joista olin juuri halunnut hetkeksi irtaantua, jotenka jouduin uudestaan keskittymään johonkin muuhun. Kesken rauhoitusajatusteni mahani ilmoitti olemassa olostaan ja päätin siltä seisomalta etsiytyä johonkin ruokapaikkaa. Kuljin vielä hetken eteenpäin. Tien toisella puolella seistä nökötti jonkinlainen pikaruokapaikka. Mieleni halasi saada salaattiannos ja sen myös aion saada.
Astuin pikaruokapaikan ovesta sisään. Nenääni tulvahti vastustamattomia tuoksuja ja suorastaan leijuin kohti kassoja. Silmäni valikoivat kanasalaatin ja kaivoin lompakon taskustani esiin. Edessäni oli kaksi lapsiperhettä ja viereisetkään kassat eivät olleet sen tyhjempiä, joten jouduin tyytymään sijaani. Naputtelin lompakkoani sormillani, sillä tarvitsin tekemistä. Lapset tuntuivat valitsevan ikuisuuden ruokiaan ja heillä näytti olevan jotain ongelmiakin koneen kanssa. Peitin huokaukseni ja odotin kiltisti.

Nimi: Malluuw

14.02.2018 16:57
Noel Peterson

Noel sattui matkallaan huomaamaaan kuinka naishenkilö (Bella) kaatui kipeän näköisesti ja enempää miettimättä poika kiiruhti tuon luokse apuun.
"Kävikö pahasti?" Noel kysyi ja laski kameran käsistään roikkumaan hihnassa kaulalleen, kun oli saanut asetettua suojan linssin päälle ettei se viottuisi kylmässä ilmassa.
Noel tarjosi kätensä naispuoliselle henkilölle ja hymyili tuolle.
"Pääsetkö ylös? Autan sinua." Noel sanoi säilyttäen lämpimän hymyn kasvoillaan ja katsoi tytön silmiä.

Nimi: Helena

14.02.2018 15:47
Jeffrey Coleman

"No, jos sua ei häiritse, että nukun vieressä, mutta voin nukkua kyllä melkein missä tahansa", Jev sanoi samalla, kun nousi itsekin seisomaan. Hänellä ei ollut mitään ongelmia nukkua vaikka paljaalla lattialla, mutta kyllä hän voisi Jamien vieressäkin nukkua. Sohvalla nukkuminenkaan ei olisi mikään ongelma, mutta loppujen lopuksi hänelle oli ihan sama, missä hän nukkuisi.
Nuorimies venytteli sitten hieman käsiään ja selkäänsä. Hän ei ollut vielä yhtä väsynyt kuin Jamie, mutta eiköhän uni kuitenkin jossain vaiheessa tulisi.

Bella Russell

Myöhään nukkumaan menemisestä huolimatta nainen oli saanut itsensä suhteellisen ajoissa hereille. Viileä ilma ja ainakin vielä edes vähän rauhalliset kadut olivat motivoineet Bellaa lähtemään aamulenkille, vaikka liukkaus pakottikin hänet kävelemään enemmän kuin juoksemaan.
Lämpimästi lenkkivaatteisiin pukeutunut ja hiuksensa ponnarille sitonut nainen oli onnistunut hyvin varomaan liukkautta siihen asti. Hän oli jo palaamassa kotia kohti, kun onni päätti loppua siihen. Kaikesta varovaisuudesta huolimatta hän liukastui ja onnistui kaatumaan niin, että kolautti pahiten lantionsa ja vasemman reitensä. Älähdys karkasi huulien välistä ja Bella irvisti pienesti, kun kipu säteili jonkin aikaa. Ei hänen pahasti käynyt, mutta tietenkin tärähdys tuntui jonkin aikaa.

Nimi: Malluuw

14.02.2018 14:52
Daren Welch

Daren seurasi sisälle ja tuttuun tapaan varmisti hallin oven olevan lukossa, ennen kun katsoi Jacobin suuntaan ja seurasi nyrkkeilyvälineiden ohitse vanhemman pojan perään.
"Nukun hiljaa." Daren vastasi ja katsoi Jacobia.
"Patjat käy mulle." Poika lisäsi pyöritellen taas kysymystä mielessään, muttei taas viitsinyt häiritä Jacobia sillä.

Nimi: Akit4

14.02.2018 09:48
Jacob Lancey

Kurtistin kulmiani Darenin kysymykselle, sillä kuten olin pojalle jo aiemmin sanonut, en tykännyt puhua itsestäni ihan kenelle tahansa. Siitä huolimatta Daren oli juuri esittänyt minua ja elämääni koskevan kysymyksen.
"En mä nyt niin typerä olis, et unohtasin avaimeni jonneki", tuhahdin kuitenkin, ja kaipa Daren voisi siitäkin jonkinlaisen vastauksen kysymykseensä päätellä, mikäli tuolla riittäisi aivotoiminta moiseen.
Sen kummempia sanomatta käännyin takaisin sisälle ja lähdin suuntaamaan taas nyrkkeilyvälineiden ohitse portaita kohden olettaen, että jätkä olisi jo parista kerrasta oppinut, että hänen pitäisi lukita ovi perässään, vaikken asiasta enää maininnutkaan.
"Sä saat nukkuu joko sohval tai lattialla, sänky on mulle. Patjoi löytyy kyl useempiki, kasaa vaik päällekkäin, jos tarvii", selitin huokaisten portaita mennessäni ja vilkaisin vielä lyhyempään jätkään.
"Kai sä oot hiljanen nukkuja?" varmistin, sillä en haluaisi nukkua kuorsaavan henkilön seurassa, vaan olisin valmis potkimaan Darenin täältä uloskin tarpeen tullen. Saisi nukkua vaikka ojassa sen jälkeen minun puolestani, itsepä oli avaimensa mennyt kadottamaan.

Nimi: Malluuw

14.02.2018 00:12
Daren Welch

"Ei ku mietin vaa et miksi nukut täällä? Eikö sulla oo kämppää? Vai kävikö sinulla samoin kuin mulle?" Daren kysyi pääkallellaan ja katsoi hupun alta Jacobia.
Eriparinen silmäpari seurasi Jacobin liikkeitä taas, oliko aihe liian kiusallinen.

Nimi: Akit4

13.02.2018 23:55
Jacob Lancey

Tuhahdin Darenin kertoessa mutisten, ettei ollut ottanut avaimia mukaansa. No, voi harmin paikka, oli ensimmäinen asia, mitä mielessäni käväisi, mutten ehtinyt sanoa sitä, kun Daren jo kysyi täällä nukkumisesta. Huokaisin syvään rauhoittaakseni ärtymystäni ja katsoi kulmiani kurtistaen jätkää mietteliäänä, kunnes huokaisin uudestaan.
"No jos nyt sit tän kerran", tuhahdin, sillä en halunnut ottaa sitä riskiä, että Daren olisi pian uudestaan oven takana hakkaamassa. Olin jo palaamassa sisään, mutta toisenkin kysymyksen kysyessään, Daren sai huomioni takaisin itseensä.
"Ai vielä jotain?" huokaisin tuota mulkaisten, "Mitä?"

Nimi: Malluuw

13.02.2018 23:48
Daren Welch

Daren säpsähti kun oveen lyötiin nyrkillä ja katsoi huppunsa alta Jacobia taas.
"Mä..mull ei oo avaimia.." Daren mutisi ensin kierrellen ja miettien kuinka selittäisi noloa tilannetta, mutta päätti olla rehellinen ja sanoa kuinka asia oikeasti oli ilman suurempia ongelmien seurauksia.
"Jos saan jäädä tänne hetkeks nukkuu?" Poika ehdotti.
"Saanks kysyä jotain?" Daren aloitti.

Nimi: Akit4

13.02.2018 23:37
Jacob Lancey

Kuvittelinko vain, vai hakkasiko joku taas ovea? Jo oli kumma, kun en saanut enää edes yrittää nukahtaa rauhassa. Tästä oli tullut paljon pidempi yö kuin olin suunnitellut. Kirosin itsekseni ja käänsin kylkeäni yrittäen vain sivuuttaa oven jyskytyksen tajunnastani. Se kuitenkin vain jatkui, eikä loppua oven hakkaamiselle vaikuttanut tulevan, jolloin jo hyvin vittuuntuneena nousin sängystäni ja lähdin marssimaan alas. Jos se olisi taas Daren, en tiedä, malttaisinko enää pitää nyrkkiäni erossa tuon kasvoista.
Ovelle päästyäni iskin sitä ärähtäen nyrkilläni vääntäessäni lukon auki. Vedin oven kiihtyneenä avoimeksi saranoiden valittaessa kohteluaan. Kukapa muukaan ovella seisoi, kun tuo lyhyt jätkä värjätyllä tukallaan.
"Mitä vittuu nyt vielä?" ärähdin. Darenilla olisi parasta olla joku oikeasti järkevä syy uneni häiritsemiseen toistamiseen, tai saattaisin suuttua jo liikaa.

Nimi: Malluuw

13.02.2018 23:24
Daren Welch

Daren palasi taas normaali maailmaan ajatuksistaan ja huokaisi raskaasti, hän oli yhä täällä, tässä kylmässä maailmassa.
Poika alkoi etsiä valmiiksi avaimiaan, mutta totesi etten löytänyt niitä mistään, muutama kirosana pääsi ilmoille ja Daren huokaisi raskaasti, mutta totesi ettei voisi jäädä uloskaan.
Epäröiden Daren palasi taas hallille ja alkoi hakata ovea, jotta tämä pääsisi jälleen sisälle, tällä kertaa Daren oli valmistautunut saamaan selkäsaunan.

Nimi: Akit4

13.02.2018 23:15
Jacob Lancey

Kuuntelin, että Daren varmasti poistui rakennuksesta, sillä en saisi jättää häntä yksinään tänne, ennen kuin tuo olisi vakituinen jäsen jengissämme. Ulko-oven sulkeuduttua hiljaisuus kuitenkin palasi sisätiloihin, jolloin huokaisten asetuin makaamaan sängylleni. Vilkaisin pikaisesti kelloa kännykkäni näytöltä ja nähdessäni kellonajan lähentelevän jo kuutta aamulla, kännykän suljettuani suljin uudestaan myös silmäni. Aikoisin nukkua niin pitkään, kun tätä hiljaisuutta täällä vielä kestäisi.

Nimi: Malluuw

13.02.2018 23:05
Daren Welch

"Uskon kyllä et osaan ulos." Daren totesi hymähtäen ja lähti rappuset alas,poika kulki yksin ajatuksiensa vankina taas hallin ovelle, josta sujahti ulos ja lukitsi oven, moneen kertaan varmistaen että se olisi lukossa.
"Mitäs sitte tekis.." Daren ajatteli ääneen ja lähti kohti asuntoaan, mutta pysähtyi katselemaan taivasta ja huomaamattaan pysähtyi vain seisomaan aloilleen.

Nimi: Akit4

13.02.2018 22:59
Jacob Lancey

Hymähdin Darenin todetessa nukahtamisvaikeuksistaan. Sentään minulla ei moisia ollut, tai ei ainakaan olisi, jos en tulisi jatkuvasti herätetyksi muiden takia. Ehkä pitäisi alkaa taas yrittämään asunnon hankintaa, niin hyvällä tuurilla tästäkin ongelmasta pääsisi.
Sinertävät silmäni katsoivat ylös nousevaa poikaa ja hänen ehdotuksensa lähtemisestä kuulosti kieltämättä hyvältä. Pääsisinpä ainakin takaisin nukkumaan pienoista krapulaani pois.
"Lähdepä tosiaan", totesin, "Mulla olis just nyt muutaki tekemistä ku sun vahtiminen".
Nousin itsekin sohvalta ja vilkaisin jo houkuttelevalta näyttävää sänkyäni siirtyen sitten istumaan sille.
"Osaat varmasti eksymättä ulos asti yksinki. Laitat oven sit lukkoon", mutisin mulkaisten jätkää.

Nimi: Malluuw

13.02.2018 21:28
Daren Welch

"Sori, en saanu nukuttua, tai no en oo hetkeen saanu." Daren totesi tyynesti vaikka huomasikin toisen mulkoilun.
"Voin kyl lähteekki." Daren totesi tumpaten tupakkinsa, pisti kädet hupparinsa taskuun ja nousi ylös sohvalta.

Nimi: Akit4

13.02.2018 20:42
Jacob Lancey

"Mä en päätä siitä", kerroin Darenille tuon kysellessä, milloin hän pääsisi mukaan jengitoimiin. Keikat ja koeajalla olevien hommat suunnitteli joku toinen, ja niistä puhuttiin harvoin etukäteen.
"Mut ihan aluks tuut saamaan vaan jotain helppoi hanttihommii, eli älä aattele pääseväs mukaan toimintaan ihan heti", totesin tupakkia poltellen ja hieraisten kasvojani. Mimua väsytti edelleen ja päätä kiristi aavistuksen, mutta en aikoisi jättää Darenia tänne yksinään, joten sinnittelin hereillä.
"Sä valitsit melko huonon hetken ilmaantua tänne", huokaisin ja loin väsyneen mulkaisun jätkään tumpatessani tupakkani tuolla olevaan tuhkakuppiin.

Nimi: Malluuw

13.02.2018 18:10
Daren Welch

"Selvä sit Jacob." Daren sanoi ja sytytti tupakkinsa, henkäisten pitkät savut henkeensä ja katsoi Jacobiksi esittäytynyttä vanhempaa tyyppiä.
"Saanks kulkee yhä vapaasti, millon saan alkaa tosi toimiin, myymään ja näi?" Daren kysyi.
"Haluun kyll osoittaa että oon tän jengin arvonen." Daren lisäsi, hakien turvaa jengistä, yllättävän pian Daren pystyi rentoutumaan tupakin avulla Jacobin seuraan ja istahti sohvalle, ottaen tuhkanupin mukaansa.

Nimi: Akit4

13.02.2018 14:09
Jacob Lancey

Hymähdin Darenille ja otin tuolta jälleenb tupakan, kun hän ojensi askiaan puoleeni. En jaksanut kiittää, mutta sytytin itsekin tupakkani heti.
Katseeni käväisi epäjärjestyksessä olevan huoneen puolessa ja puhalsin savuja sisäilmaan.
"Jacob", vastasin ja vilkaisin Darenia kohti hengittäessäni taas myrkkysavua ulos keuhkoistani.
"Enempää sun ei sit tarvi musta tässä vaiheessa udellakaan", totesin. Mikäli poika jäisikin jengiin pidemmäksi aikaa, voisin ehkä harkita itsestäni kertomista. Mutta iso paino sanalla ehkä.

Nimi: Malluuw

13.02.2018 00:35
Daren Welch

"On tullut silti tavaksi kysyy." Daren totesi kun meni tuhkakuppia lähemmäs joka oli pöydällä, poika avasi uuden askin ja nappasi tupakin huulilleen, lopulta tarjoten askia vanhemman pojan puoleen.
"Niin tota..mikä sun nimi sattu olemaan, en oo hyvä nimien kans." Daren totesi jopa hieman nolona, sillä joka hetki mielenpäällä oli niin monta asiaa, ettei nimeä ollut kerennyt painaa kunnolla muistiin.

 
Perustettu 7.10.2017
© Luvaton kopiointi kielletty
 
©2018 ւօոᴅօո ᴿᴾᴳ - suntuubi.com