Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

THE GAME IS ON

 
year & weather news!
Joulukuu 2018
Päivällä korkeimmillaan -2ºc, yöllä alimmillaan -10ºc
Tihkusadetta ja pilvistä, välillä auringonpaistetta. Kovaa tuulta lähes päivittäin

18.04. Uusi murha, tapahtunut Earl's Courtissa!

Lue lisää...

 
 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Dei

20.05.2019 20:02
Gyeong Damion Huang - Hyde Park

Nuori säpsähti vähän toisen ihmisen läsnäolosta. Ennen kuin Gyeong ehti avata suutaan ja muraista jotain töykeää vieraalle, vieras alkoi jo utelemaan häneltä asioita. Kulmia kurtistellen ja synkkä ilme naamallaan aasialainen huokaisi raskaasti. Kylmät ruskeat silmät tuijottivat vierasta, joka esitteli itsensä toimittajaksi nimeltä Tyler Oxford. "Mun asiat ei kuullu sulle. Ja näytänkö mä susta julkikselta tai turistilta? Jos oot noin kiinnostunu lööpin saamisesta mee etsii joku muu, joka ois ees kiinnostunu." Poika vastasi mahdollisimman rauhallisesti, mutta silti vastauksesta saattoi erottaa närkästyneisyys ja pienoinen hiprakka, olihan Gyeong vieläkin hieman alkoholin vaikutuksen alaisena.

Nimi: Malluuw

20.05.2019 19:55
Vincent Newtown - Mayfair, Vincentin asunto

Seurasin miten lasi tyhjeni nopeasti, ei yhtä nopeasti kuin ensimmäinen, mutta suhteellisen pian kuitenkin.
Vesi olisi kelvannut ehkä hyvin, mutten viitsinyt vielä liikkua rasituksen jälkeen, vettä ehtisin kyllä vielä hakea.
"Totta kai olen." Vastasin virneen kera.
"Laittaisin rikollisen kuriin joka päivä." Vastasin toisen sanoihin ja nuolaisin huuliani.
Vastasin Zacharyn suudelmaan intohimoisesti ja siirsin käteni toisen rintakehältä nyt sivelemään tuon poskenpintaa.
"Eli oliko tuo myöntävä vastaus?" Kysyin suudelman välistä jonka hetkeksi keskeytin, mutta jatkoin sitä varsin pian kysymykseni esitettyä.

Nimi: Malluuw

20.05.2019 19:48
Tyler "Trey" Oxford - Hyde Park

Huomasin ettei nuorukainen kiinnittänyt minuun huomiota, oliko tuo julkkis sitten? Paparazzeja oli varmasti kaikkialla, joten ehkä hän naamioitui arkivaatteisiin ja kulki Hyde Parkin lähettyvillä vain pysyäkseen näkymättömissä.
Otin muutaman nopeamman askeleen ja juoksin nuorukaisen vierelle.
"Tyler Oxford, toimittaja. Saisinko haastatella sinua?" Kysyin nostaen paksun trenssitakkini taskusta esiin muistiinpanovälineet.
"Oletko kuuluisa jostain? Oletko turisti? Mitä teet työksesi? Nimeä?" Esitin kysymyksiä jo ennen kun toinen ehti vastata minulle saisinko edes haastattelua, toinen varmasti salasi jotain ja minä toimittajan aion saada selville mitä.

Nimi: Silver

20.05.2019 19:46
Roger Brad Miller - Kensington

Heitin vähän huonoa huumoria kehiin ehdottamalla, että Brad ryhtyisi esittämään mysteeriä, mutta se ei kyllä toiminut vitsinäkään. Jokseenkin huvittunut hymy kohosi huulilleni pikkuveljen vastausten myötä.
"Joo, se tästä puuttuski", lausahdin sille, että mysteeri alkaisi esittämään Bradia. Ei kiitos. Sen sanottuani huomioni siirtyi Jonathanin viestiin, johon en enää vastannut. Hiljaisuus sai toimia myömtymisen merkkinä.
Otsani rypistyi hieman Bradin seuraavien kysymysten, tai ehdotusten, kuinka vain, myötä ja kohotin katseeni hänen puoleensa.
"No, en usko sen juuri auttavan, mutta ei kai siitä haittaakaan koidu", lausahdin hitaahkosti mietteliään ja epäileväisen sävyn säestämänä. Ei siitä ainakaan koituisi samanlaista haittaa kuin numeron poistamisesta. Kai. Toivottavasti. Vai saattoiko niitä kahta edes vertailla. No, joka tapauksessa.
"Ehkä sitä voisi kokeilla", lisäsin vielä, olkiani aavistuksen kohauttaen. Sanojeni myötä nousin täyttämään itselleni vesilasin ja takaisin istahtaessani sanoin:
"Luulen että hän voisi mieluustikin keskustella kanssasi, kun kaiketi haluaa tutustua teihin kaikkiin persooniin." Ja kohdella omina henkilöinä ja pitää huolta ja niin edes päin, tuttu loru. Hän oli saanut asian kuulostamaan siltä, kuin minä en suhtautuisi persooniin suvaitsevaisesti. Mutta ehkä hän oli saanut sellaisen kuvan. Niin no, huolta nyt en varsinaisesti pitänyt. Tai mitä se edes tarkoitti tässä tapauksessa. No, oli miten oli, voisin unohtaa nämä ajatukset.

Nimi: E.M.

20.05.2019 19:45
Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Onneksi rikostutkija antoi minun vaihtaa asentoani ja raskaasti hengittäen katselin toista silmiin. Juomatauko kuulosti hyvältä, ja empimättä otin shottilasin vastaan päätäni hieman pystymmäs pukattuani, vaikka vesi olisi ollut selkeästi parempi vaihtoehto. Hengästymisen vuoksi tämä juoma ei kuitenkaan uponnut yhdellä kulautuksella, vaan kulauksia vaadittiin kaksi, mikä sai irvistyksen käväisemään kasvoillani kahdesti. Shottilasin tarjosin sitten takaisin toiselle, enkä tajunnut lainkaan, että hän ei ollut aiemmista sanoistaan huolimatta ottanut vielä juotavaa.
Siinä vaiheessa rintakehälleni sivelevää kosketusta saadessani toinen nimittäin jatkoi aiemmin mainitsemastaan aiheesta. Siis siitä vuokrasopimuksen mainitsemista, joskin tällä kertaa hän puhui ihan asumuksen jakamisesta ja järkevän kuuloisesti selosti ideaakin ehdotuksensa takana. Ja tietenkin käsirautojen maininta sai väsyneen hymyn kohoamaan selkeämmin huulillani.
"En tajunnut, että olit tosissasi", vastasin pikkuhiljaa tasaantuvan hengitykseni joukosta olettaen puhuvani totta, sillä en tarkalleen ottaen edes tiennyt, mitä miettiä asiasta. Silmissäni toinen vaikutti kuitenkin vakuuttavalta viekkaista virneistä huolimatta. Minusta se näytti vain seksikkäältä.
"Mutta olisi kyllä mukava saada poliisilta pamppua joka päivä", jatkoin siten teoriassa ideaan myöntyen ja liu'uttaen toisen käteni miehen omaa kättä pitkin hänen hartialleen. Lyhyen pohdinnan perään pakottauduin sitten pukkaamaan toisella kädelläni yläkroppaani hieman ylös sohvan pinnasta, ja samalla miestä hieman itseni puoleen vetäen päädyin suutelemaan toista(?). Juoman jälkeen kurkkuani poltteli edelleen, mutta siinä välissä en vain jaksanut välittää asiasta toisin kuin aiemmin. Väkevän juoman aiheuttaman nopean humalatilan - ja muunkin tapahtuneen - takia en edes tuntunut tajuavani miten pahasti humalassa olin jo.

Nimi: Dei

20.05.2019 19:41
Gyeong Damion Huang - Hyde Park

Gyeong oli edennyt jo jonkun matkaa pois itseään lyhyemmän pojan luota. Nyt aasialaisen raskaat, hieman hhoipertelevaiset askeleet kaikuivat pojan ympärillä. Pojan lihaksikkaat käsivarret kiertyivät yläkroppansa ympärille. Ilma oli alkanut jo viiletä ja pojan päällä oleva musta nahkatakki ei paljoa enää lämmittänyt, vaikka sen alla olikin lämmin mutta tyylikäs neule. Lävistettyihin korviin kantautui räpsintä ääniä, ihan kuin joku valokuvaisi. Vaalea hiuksinen vain tuhahti ja jatkoi matkaansa. Hän oli sellaisessa mielentilassa, ettei häntä oikein kiinnostanut oikein mikään. Ainut asia, mitä nuorukainen tällä hetkellä halusi oli päästä kotiin ennen kuin hänen vanhempansa tulisivat työmatkaltaan kotiin.

Nimi: Malluuw

20.05.2019 19:16
//K18//

Vincent Newtown - Maifair, Vincentin asunto

Päästin toisen käsistä irti ja annoin tuon vaihtaa asentoaan, virne nousi kasvoilleni kun huomasin selvästi että kumppanini oli uupunut äsköisestä käsittelystäni vaikkei mitään sanonutkaan.
"Juomatauko." Ilmoitin kaataen lasiin lisää juotavaa Zacharylle ja tarjosin sen toiselle.
"Pitää varmistaa että vanki pysyy nesteytettynä." Jatkoin hymähtäen ja sivelin toisella kädelläni Zacharyn rintakehän seutua.
"Voisimme nähdä useamminkin, ellet ole kiinnostunut jakamaan asumustani?" Kysyin hymisten.
"Töiden takia en tiedä aikatauluistani, mutta täällä ollessasi voisit aina olla valmiiksi odottamassa minua kotona, jos et ole kiltisti, voin pistää sinut päiväni ajaksi rautoihin." Mietin hymisten viekas virne sulaen kasvoilleni, vaikka ulkoinen olemukseni olikin kiltti ja ystävällinen herrasmies, jokaisella oli omat pimeät salaisuutensa ja sen olin oppinut tuntemaan työni oheilla.

Nimi: E.M.

20.05.2019 18:58
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Kasvot puolittain sohvan pinnassa ja silmät nautinnon takia suljettuna en nähnyt miehen virnistelyitä, mutta pystyin kyllä kuvittelemaan toisen ilmeen, kun hän jatkoi kiusoitteluani. Suoraan mies ei nimittäin ottanut rengasta pois, vaan ihan tahallaan hän ensin hyväili renkaan vierestä, mikä sai ääntelyni vain jatkumaan. Ja kun viimein rikostutkija sitten otti renkaan pois, tulin saman tien kovaäänisesti ennen kuin nautinnollinen ääntelyni päättyi. Tai ainakin vaimeni, sillä raskaan puuskutukseni lomasta saattoi kuulla pientä voihkimista, kun koetin pitää äärirajoilleen ajettua nautinnosta kylläistä kehoani romahtamasta sohvalle.
Toisen pörröttäessä tukkaani olisin mieluusti halunnut painaa päätäni vasten hänen kättään, mutta en tuntunut kykenevän. Ja annoin kyllä miehen ottaa kaiken kunnian siitä, mitä hän sanoillaan taisi tulla tarkoittaneeksi.
"Yhym", oli ainoa mitä raskaan hengitykseni seasta kuului vastaukseksi, ja minusta tuntui, että jalkani olisivat jo tahtoneet luopua kontillaan olosta. En kuitenkaan tahtonut vain siihen mahalleni rävähtää, ja siksi vedinkin raskaasti käsiäni eroon toisen otteesta. Siitä kun aikoisin hapuilla käteni asennon vaihdon tueksi, ja mikäli käteni saisin vapaaksi eikä toinen estäisi liikkumistani vetäytyisin eroon toisesta ja kääntyisin sitten selälleni tekemästäni sotkusta viisveisaamatta. Sen perään en varmasti ihan heti liikkuisi, vaikkakin katseeni aion hakea rikostutkijan silmiin. Eiköhän katseeni riittäisi kertomaan, miten hyvältä minusta tuntui - kiitos hänen.

Nimi: Malluuw

20.05.2019 18:15
//K18//

Vincent Newtown - Maifair, Vincentin asunto

Virnistin ja siirsin käteni hyväilemää Zacharyn miehyyttä renkaan viereltä, ennen kun siirsin sormeni vasta renkaalle ja siitä avustin renkaan pois toisen miehyydeltä, sallien toisellekkin luvan tulla.
Hymähdin ja pörrötin Zacharyn hiuksia.
"Kyllä minä syylliset tunnistan ja saan heidät myöntämään rikoksensa." Totesin hymisten viatonta hymyäni kasvoillani pitäen.

Tyler "Trey" Oxford - Hyde Park

Hyde Park oli sijaintini, jonne olin eksynyt etsimään lehtijuttua, Monarchin lähistöllä sattuneen tilanteen vuoksi olin saanut siitäkin hyvän jutun aikaiseksi, mutta kaipasin vielä jotain.
Vapaa-aikanani tykkäsin kuvailla ja järjestelmäkamera olikin aina sopivasti mukanani lehtijuttuja etsiessäni, mikä mahdollisti valokuvaamisen helposti.
Kuvailin Hyde Parkin puiston alueita ja luontoa, jokainen vuoden aika muutti puiston näkymää erinäköiseksi ja sitä oli hyvä seurata valokuvien avulla.
Aasialainen mieshenkilö kiinnitti kameranlissini kautta huomion ja lähdin seurailemaan etäämmältä nuorukaista, oliko tuo turisti?
Mielenkiintoni heräsi ja vilkuilin miehen pukeutumisen suuntaan, vaikkei minua ihmiset yleisesti kiinnostaneet, ehkä turistilta saisi jonkinlaisen haastattelun aikaiseksi.

Nimi: E.M.

20.05.2019 16:53
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Tuntemuksieni takia oli hyvä, että pystyin edes osin keskittymään toisen minulle asettamiin kysymyksiin. Vastaukseni jäi kuitenkin odottamaan itseään, kun mies siirsi vapaan kätensä kyljeltäni purkautumislupaa vain odottavaa miehisyyttäni hyväilemään. Ja totta tosiaan se sai minut parkaisemaan nautinnosta, ja jos minulla oli ollut jotain minimaalista kontrollia hengityksiini ja ääntelyihini, niin moinen katosi sen sileän tien. Käteni painuivat toisen otteen alla nyrkkiin, jos mies ei olisi jatkanut sanojaan, olisin varmasti unohtanut vastata toiselle.
"Myönnän.. Olen syyllinen...haluamaan sinua liikaa ja...aah.. Voisit rangaista minua joka päivä", vastailin toisen nuolaistessa korvalehteäni. Nopeasti vastaus ei tosin tullut, vaan jouduin hakemaan sanoja raskaan hengityksen, voihkimisen ja parahtelun katkaistessa löytyneiden sanojen ketjua. Varsin pahalta - mutta yhtä aikaa hyvältä - minusta alkoi tuntua, kun kesken vastaukseni tunsin rikostutkijan tulevan sisälleni. Minunkin oli pakko päästä tulemaan, ja siten vastaus outoon heittoon vuokrasopimuksen kirjoittaisesta jäi vain päivittäisen rankaisun toteamisen tasolle. Siinä vaiheessa kun en vain tuntunut enää kestäväni, kun taas toinen jatkoi tulemisistaan huolimatta.
"Voitko kiltti..ah..päästää minut tulemaan?" anelinkin seuraavaksi nautinnollisen ääntelyn pakostikin katkaistessa lauseeni. Tulemisen pakottavasta tarpeesta huolimatta enää en edes yrittänyt nyhtää käsiäni vapaaksi ja olin täysin toisen armoilla nautinnon kovalla tiellä.

Nimi: Malluuw

20.05.2019 16:20
//K18//

Vincent Newtown - Maifair, Vincentin asunto

"Myönnätkö olevasi syyllinen? Suostuisitko kirjoittamaan vuokrasopimuksen luokseni?" Kysyin näykkien toisen korvalehteä ja siirsin käteni Zacharyn kyljetä hyväilemään tuon miehyyttä.
"Vai pitäiskö minun vielä rankaista sinua?" Kysyin nuolaisten Zacharyn korvalehteä hellästi ja hymähdin.
En voinut olla vastustamatta Zacharyn ääntelyä, mikä sai minut itseni liikkeen mukana tulemaan, mutta se ei häirinnyt minun liikkeeni jatkamista.

Nimi: Tiuhti

20.05.2019 07:28
Jamie Hayes | Sairaala

Ruokailu ei ollut Jevinkään mielestä hassumpi ajatus, joten Jamie vaistomaisesti otti suunnakseen sairaalan aulan.
"Näin aulassa kyltin johonkin kahvilantapaiseen, mennään vaikka sinne", poika totesi hyväntuulisesti.
Hän saattoi aivan huomaamattaan ottaa toista käsikynkästä terveen käden puolelta ja kulkea aulaankin asti niin, jos toinen ei kiskoisi kättään vapaaksi, huomaten asian vasta perillä. Hieman punastellen Jamie etsi kyltin silmiinsä ja nyökkäsi sitä kohti.
"Se on kai tuolla." Viitta johti käytävälle ja sitten heti oikealle tyhjänpuoleiseen huoneeseen, johon oli selvästi yritetty saada kotoisampi tunnelma. Oikeastaan se näytti ihan mukavalta paikalta istahtaa hetkeksi alas.

Anthony Dawson | Belgravia, Bellan koti

Ajatus Cliffistä kantamassa miestä reppuselässään sai Tonyn nauramaan huvittuneesti. Onneksi toinen oli sentään häntä aavistuksen pidempi, niin ehkä uurastus ei käynyt liiaksi tämän voimille.
Mies naurahti uudelleen kun Bella kertoi Smokeysta ja vilkaisi kissaa. Pitäisi siis vain heittää lelu eläimelle ja kaveruus olisi sillä solmittu. Mutta ehkä myöhemmin, päässä tuntuva jomotus esti häntä vielä toistaiseksi nousemasta seisomaan.

Tony ei ollut huomannut Bellan siirtymistä keittiöön, kun silmät olivat juuri sillä hetkellä kissassa, mutta vesilasin kolahdus pöytää vasten sai miehen kääntämään päätään. Myös Bella oli kääntynyt katsomaan häntä. Tony huokaisi.
"Hyvä niin", hän myönsi. "Se olisi voinut tehdä sulle vielä jotain. Niin parempi kai että häipyi."
Tony ei ollut kyllä ihan sitäkään mieltä oikeasti, koska ahdistelijan sanat Bellalle, "tiedän missä asut", kummittelivat mielessä. Milläpä hän nyt uskaltaisi jättää naista yksin, kun moinen tyyppi saattaisi hyvin tulla vaikka ovesta läpi?
Katse säilyi toisessa ja näytti hetken mietteliäältä.
"Haluatko että jään yöksi? Jos se vain käy", Tony kysyi.

Calvin Riddle | Monarch

Virne ei hälvennyt Calvinin kasvoilta mihinkään, kun toinen iski sanallisesti takaisin - päinvastoin. Nuorukainen risti kätensä ja katsoi huvittuneesti vain vähän itseään lyhyempää nuorta naista.
"No jaa, et olis ensimmäinen", hän sanahti hymähtäen. Ja tottahan se oli, ei kuitenkaan plastiikkakirurgian osalta, koska kaunaa kantavia tuttuja Calvinin elämään kyllä mahtui.
"Mut enpä usko", hän jatkoi. Katse oli kiusoitteleva. "Olisit antanut jo kunnon bitchslapin poskelle jos olisit yksi niistä."
Puhuessaan Calvin tuli sivusilmällä vilkaisseeksi kelloa, ja tajusi että olisi aika palata alakertaan. Ei Bert (joku työntekijä) yksinkään pärjäisi kun asiakkaita näytti jo suorastaan virtaavan portaita kohti.
"Ootatko sä kenties jotakuta?" hän kysäisi vielä tytöltä.

Nimi: E.M.

19.05.2019 22:28
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Siinä sitten sain mitä pyysin, kun vaatimuksiini myöntyen mies lähti liikuttamaan lantiotaan suhteellisen nopeaan tahtiin, minkä yhteydessä alkoi käydä selväksi, että oli mahdollista olla seitsemännessä taivaassa ja manalan pohjukoilla kidutettavana yhtä aikaa. Nautinnon kiiriessä lävitseni korvalehden näykkimiset ja kyljen ja vatsan seudun hyväily tuntuivat vain kuin ilmaisilta lisätienesteiltä, ja minun oli pakko painaa silmäni tiukemmin umpeen. Suuni avasin saadakseni happea voihkinnoiltani, jotka pyrkivät parhaansa mukaan vastaamaan sitä nautintoa, minkä toinen aiheutti minulle. Siitä huolimatta kaipasin melkein itsetuhoisesti lisää, ja kun tunsin toisen työntöjen osuvan varsin lähelle optimaalia kohtaa, loppuun asti ajattelematta korjasin asentoani sentin verran enemmän irti toisesta saadakseni.
"Vittu, vittu, vittuh!" kirosin samassa nautinnollisesti voihkien toisen työntöjen tahdissa. Selkäni koetti kaareutua parhaansa mukaan, mikä sai takamukseni asettumaan tukevammin miestä vasten. Alkuun tulleiden kiusaamisien tähden tunsin jo halua päästä laukeamaan, mutta renkaasta johtuen se ei onnistunut ja toisen alla voihkiessani koetin hieman venkoilla käsiäni vapaaksi, vaikka se ei tiukalta otteelta onnistunutkaan.
"Liian hyvää.. tuntuu liian..hyvältä", vaikertelin ääntelyni välistä täsmentämättä sitä, mikä hetkessä tuntui liian hyvältä. Kyllähän rikostutkija sen tiesi, ja hetkessä todellakin totesin voivani ottavani vastaavan käsittelyn milloin tahansa uudestaan. Kunhan siis tästä selviäisin ensin hengissä.

Nimi: Malluuw

19.05.2019 21:41
//K18//

Vincent Newtown - Maifair, Vincentin asunto


Virnistin ja pidin tiukasti toista ranteista ettei namupalani pääsisi pakoon, tarvitsisihan rikollinen vielä rangaistuksensa.
"Jos kerran vaadit." Sanoin hymähtäen ja näykin toisen korvalehteä alkaen liikkua suhteellisen nopeaan tahtiin ja annoin sormieni hyväillä allani olevan Zacharyn kylkiä ja vatsan seutua kiusoitellen.

Nimi: E.M.

19.05.2019 20:15
Brad Miller (Brad) - Kensington, Rogerin kämppä

Oman aamupalansa laiton välistä Roger vastasi sanoihini ja selkeästi hän oli samaa mieltä kuin minäkin siitä, mitä Chrisin numeron poistamisesta tapahtuisi. Ei mitään hyvää toisin sanoen, ja tiputin vaihtoehdon kokonaisuutena pois mahdollisista etenemisistä. Samoin Charlien esittämiset, mitä isoveli ehdotti laimealla vitsillä.
"Joo, edes vitsin tasolla en pystyis esittämään sitä", vastasin huvituksen sävy äänessäni päätäni samalla pudistellen. "Ja siitähän Charlie vasta sitten riemastus, jos sais tietää. Alkais esittää mua tai jotain vastaavaa", jatkoin, vaikka huomasinkin Rogerin tarttuvan jälleen puhelimeensa. Hirveästi en ollut nähnyt toisen aiemmin käyttävän kännykkäänsä, joten en yhtään osannut sanoa, mistä oli kyse. Onneksi siinä välissä minulla oli kuitenkin omatkin pähkinät purtavana, ja puolestani vain pyörittelin kännykkääni sormissani. Ehkä nimittäin vitsissä oli osin järkeäkin. Tai siis Rogerin sanojen ensimmäisessä osassa.
"Mutta entä jos oikeesti soittasin sille? Yrittäsin saada sen tajuamaan, mihin se on oikeen vetänyt ittensä mukaan? Jos se sitten vaikka ite vaan luovuttas?" ehdotin siten katseeni kännykän ja Rogerin välillä vaihdellen. Ja ehdottavuus todellakin kuulsi sanoistani, sillä en ollut lainkaan varma idean suhteen.
"Voisko se toimia?" lisäsin vielä aivan kuin sanoistani ei olisi mitenkään voinut päätellä tahtovani kuulla toisen mielipiteen ideasta.

Nimi: E.M.

19.05.2019 20:03
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Helpottanut ja samaan aikaan nautinnollinen pitkä hengähdys kumpusi kurkustani, kun mies laski itsensä sisääni. Otsani päästin nojaamaan täysin sohvan pintaan ja suljin silmäni, minkä perään automaattisesti nyökkäsin raskaasti hengittäen, vaikken edes tiennyt, mistä pienestä ekstrasta toinen puhui. Tuntiessani kuitenkin viileän renkaan miehyydelläni tuntemukseni jakaantuivat pahasti kahtia ja yritin hieman vetää oikeaa kättäni vapaaksi miehen otteesta(?). Siinä en kuitenkaan onnistunut(?), ja korvaani tulleet kuiskaukset, korvalehteni näykkäisy ja miehen lanteiden liikautus saivat minut voihkaisemaan äänekkäästi samalla kun käänsin hieman päätäni niin että sain korvaani paremmin toisen ulottuville.
"Hittovie.. Jatka.. Jatka vain, käytä minua", huohotin ja jatkoa jo himoiten liikautin omia lantetani yrittäen kannustaa miestä jatkamaan. Liike - ja tilanne muutenkin - olisi nimittäin tuntunut hyvältä ilmankin estetyksi tulemisen tunnetta. Tiesin toki tuntemuksen vain tästä pahenevan, ja se olikin syy sekä kahtia jakautuneille tuntemuksilleni että kiroiluilleni, joita harvemmin kuuli minun edes ikinä lausuvan. Samaan aikaan estely saattoi nimittäin tuntua niin hyvältä ja niin pahalta, enkä ollut edes kokeillut penisrenkaan käyttöä näin monen tulemisen perään. Tulisin todennäköisesti olemaan kohta joko taivaassa tai helvetissä, ellei molemmissa sitten saattanut olla yhtä aikaa. Siinähän se tosin selviäisi.

Nimi: Malluuw

19.05.2019 19:24
//K18//

Vincent Newtown - Maifair, Vincentin asunto

Hymy ei meinannut laskea lainkaan kun Zachary hieroi etumustaan minua vasten paremmin ja sainkin liukkaasti itseni samalla sujautettua sisään(?).
"Haluatko jotain pientä extraa mukaan?" Kysyin, vaikka kaivelinkin jo piilostani esiin rengasta, jota lähdin sitten sujauttamaan miehyyttä pitkin(?).
"Saat anella poliisi setää." Kuiskasin toisen korvaan, jonka jälkeen näykkäsin hellästi tuon korvalehteä(?), samalla liikauttaen lannettani.

Nimi: Silver

19.05.2019 18:49
Roger Brad Miller - Kensington

Brad oli hetken vaiti ehdotettuani, että jos hän poistaisi mysteerin kaverin numeron. Toisaalta, en uskonut sillä olevan myönteistä vaikutusta tähän juttuun. Mysteeri ei varmaan tulisi meitä kukkasin kiittämään.
Pikkuveljen kaiketi ajatellessa asiaa, heitin viestiä keikkapomolle. Keskustelunaiheena oli kaksintaistelun ajankohta. Vaikka päivän valitseminen ei aina tarkoittanutkaan, että ottelu käytäisiin juuri sinä päivänä. Se saatettaisiin suorittaa aiemmin tai myöhemmin, ken tiesi. Nyt toivoin että ei ainakaan aikaisemmin.
Brad avasi suunsa minun siirtyessä tekemään paria voileipää. Niin, niinhän se oli, että mysteeri suuttuisi pahemman kerran, jos hänen kaverinsa numero heivattaisiin roskikseen.
"Joo, eipä taitais", lausahdin palatessani pöytään leipieni kera. Olin juuri ehtinyt istahtaa kun puhelin kilahti viestin vastaanottamisen merkiksi, mutta en kiinnittänyt siihen vielä mitään huomiota.
"Siitä seurais enemmän pahaa kuin hyvää", jatkoin sen sijaan sanojani ja heilautin märkiä hiuksiani olkapääni yli selälle. Jokin mitättömän kokoinen murunen minusta tunsi jotakin luovuttamisen tunnetta, kun emme aikoisi poistaa numeroa. Mutta sen säilyttäminen oli aivan taatusti parempi idea. Katsotaan sen hävittämistä uudelleen sitten kun olisin saanut muutaman raivarin ja menettänyt viimeisetkin hermonrippeet.
"Soita sille, esitä mysteeriä ja katkase välit", heitin, tosin puhtaasti vitsillä, vaikka vitsailun sävy jäikin melkoisen alhaiseksi.
"Okei, toi ei käyny ees vitsistä", lisäsin ja virnistin vähän. Sitten poimin puhelimen käteeni. 'X, 28.t!' kuului keikkapomon viesti. No jaah, kai oli tyytyminen 28. päivään. Vaikka päivämäärää ei juuri koskaan edelleenkään lyöty lukkoon. Jospa Pisto kuitenkin pitäytyisi päivämäärässä. Tosin ei sitä tiennyt vaikka hän kyllästyisi odottamaan ja ilmestyisi ovelleni ihan lähitunteina. No, siihen en kuitenkaan ihan uskonut, mutta kaikkihan oli mahdollista.

Nimi: E.M.

19.05.2019 18:42
//K18 köhköh//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincentin koti

Miehen piti tietenkin kiusoitella minua sanojeni syömisestä, mutta en ottanut moista itseeni. Enemmänkin vain virnistelin takaisin ennen kuin loppujen sanojeni perään toinen näytti päättäneen haluamansa asennon. Rikostutkija nimittäin käänsi minut seuraavaksi mahalleni ja avusti minut sitten kontilleen. Automaattisesti hain jaloilleni sen verran leveän haara-asennon kuin sohva antoi vain periksi, ja toisen tahdon mukaisesti annoin yläkroppani painua sohvaa vasten takamus ylhäällä pitäen.
Tieto toisen olevan takanani sai minut virittymään hyvin tunnelmaan, ja tuntiessani hänen hierovan etumustaan pakaroideni väliin jännitin hieman pakaroitani kuin kitkaa toisen liikkeelle saadakseni. Ja kun mies sitten nappasi käteni pääni yläpuolelle sohvan käsinojaa vasten yhdellä kädellä... Olisin vain voinut sulaa siihen paikkaan, ja minun oli pakko sulkea silmäni. Surullista kyllä se ei edes täysin johtunut päähäni nousevasta alkoholista, vaikka se saattoikin jo syödä estojani.
Nähtävästi vapain käsin mies osasi olla varsinkin dominoiva, mikä todellakin oli mieleeni. Nythän tilanne vaikutti taas enemmän poliisi-rikollinen-roolileikiltä, enkä siitä olisi edes järin helposti päässyt pyristelemään vastaan, jos jostain syystä olisin siis niin halunnut tehdä. Rintakehääni ja alavatsaani hellästi sormenpäillään kiusoitellen mies tosin tuskin edes tiesi kuinka pahasti hän sai minut kiihottumaan vedoillaan, vaikkakin etumukseni paljastikin asiaa samoin kuin raskastumaan itsestään lähtenyt hengitykseni. Ja hetkeä myöhemmin myös äänensävyni liittyi aiempien joukkoon, kun rikostutkija yllytti minua anelemaan jatkamaan.
"Voin anella. Voin olla niin kiltti tai tuhma kuin ikinä tahdot", hengähdin vastaukseksi nälkäisyys äänestäni lävitse kuultaen. Minun oli vain pakko painaa takamustani paremmin miestä vasten(?), ja samalla avasin silmäni olkani ylitse toista katseellani tavoitellen.
"Työnnä vain jo pamppusi sisään, pyydän", jatkoin ensimmäisen kerran mieheltä jo etenemistä anellen. Kovinkaan kauaa siinä ei siis todellakaan mennyt, mutta mitäs hän osasi leikkiä niin dominoivaa poliisia.

Nimi: Malluuw

19.05.2019 18:10
//K18//

Vincent Newtown - Maifair, Vincentin asunto

Kuuntelin mielelläni Zacharyn nautinnollista ääntelyä ja henkäilyä.
"Ei ratsastamista? Vaikka kehuit jaksavasi koko yön?" Kysyin kiusallani hymisten ja toisen ilmoittaessa että saisin ottaa vapaat kädet asian suhteen, käänsin Zacharyn mahalleen sohvalle ja avustin toisen ensin kontilleen (?).
"Voit lepuuttaa sinun yläkehoasi." Ilmoitin hellästi painaen toisen yläkehon kumaraan sohvaa vasten(?), samalla kun hieroin miehyyttäni toisen pakaroiden väliin kiusallani.
Nappasin oikealla kädelläni kuitenkin Zacharyn ranteista kiinni ja pidin niitä pojan pään yläpuolella vasten sohvan käsinojaa (?).
"Saatat joutua anelemaan jost tahdot että jatkan, tällä kertaa rikollinen ei pääsekkään niin helposti poliisin kynsistä." Ilmoitin virne kasvoillani ja sivelin vapaalla kädelläni Zacharyn rintakehää ja alavatsaa, mutta vain sormenpäilläni hellästi kiusoitellen.

©2019 LONDON - suntuubi.com