Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

THE GAME IS ON

 
year & weather news!
Joulukuu 2018
Päivällä korkeimmillaan -2ºc, yöllä alimmillaan -10ºc
Tihkusadetta ja pilvistä, välillä auringonpaistetta. Kovaa tuulta lähes päivittäin

18.04. Uusi murha, tapahtunut Earl's Courtissa!

Lue lisää...

 
 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: E.M.

28.02.2020 22:26
Brad Miller (Happy) - Reagent's Park, Chrisin kämppä

Riisumiseni hidastuivat hetkelliseksi, kun Chris totesi ajatelleensa voivansa auttaa minua riisuutumaan. Koska miksi? Osasin minä ihan itsekin ja näin se meni nopeammin!
Niinpä jatkoin riisutumisiani eteenpäin ehtien heittää housuni sukkieni tapaan sängyltä alas. Siinä välissä Chris oli kuitenkin jo ehtinyt nousta istumaan ja ennen kuin ehdin alushousujeni kimppuun, ja mies harhautti ajatukseni suutelemalla minua. Samalla hän kuitenkin siirsi käteni paitansa helmalle. Sen jälkeen suudelman katkaisten hän kysyi haluaisinko auttaa toista riisumaan.. Ja niin! Niin kosketusta toinen oli varmaan tarkoittanut!
"Joo!" hihkaisinkin. "Ja mä voin kyllä laittaa mun vaatteet takasinki, jos haluat riisua ne veks!" ideoin ja minimaalisen hetken kasvoillani oli aloittaessani pohtiva sävy ennen kuin se jo sanojen jatkuessa hukkui innokkaan hymyni alle. Hymyni leventyessä tulin kumminkin jos ottaneeksi toisenkin käteni avuksi ja lähdin riisumaan toisen paitaa(?).


//nämä skippasivat K18 juttujen jälkeisiin juttuihin//

Zachary Robertson - Mayfair, Vincen ja Zachin koti

Vincentin vierelle päästyäni mieleni olisi tehnyt vain katsella toista ja jättäytyä hänen kainaloonsa. Varsinkin kun mies sulki silmänsä ja mumisi hyvät yöt tukkani sekaan minua suukottaen. Se saikin minut siirtämään käteni toista halaamaan, ja päätin jäädä vain siihen silmäni sulkien.
"Nuku hyvin", vastasin hiljaa kuiskaten samalla. Kesken jääneiden tekemisten kannalta se oli toki virhe, sillä silmäni suljettuani en saanut niitä enää auki. En minä suoraan nukahtanut, kunhan kuuntelin toisen rauhoittuvaa(?) hengitystä. Siksi uskoinkin jaksavani vielä pian ottaa ainakin käsiraudat pois. Mitä pidempään hengitystä kuitenkin kuuntelin, sitä pidemmälle kohti nukahtamista valuin, kunnes nukahdin käteni toisen ympärille jättäen.

Nimi: E.M.

27.02.2020 18:49
K-18
Rhett "Rhino" Mose - Hackney, Rhinon kämppä

Vulture käytti tilaisuutensa heti hyväkseen, ja toisen käden vapautettuani tunsin hänen kohottavan kätensä hiuksieni sekaan. Kaipa pojan piti jotain päästä tekemään, mutta mieluummin ottaisin tukistuksen kuin kieleen puremisen.
Niinpä jatkoin suudelmaa ja suunnitelmaani saada toiselta viimeisetkin housut jalasta, mitä Vulture tuli jalkojensa liikahteluilla avustaneeksi. Toisen jaloista alushousut pois yhdellä kädellä ujutettuani - ja toisen käden hiusteni tukistamisen sijaan hartiaseudulla tuntiessani - ajatukseni siirtyivät omista housuista eroon pääsyyn, ja käteni siirtyi housujeni vyötärölle.
Siinä välissä tunsin kuitenkin toisen käden myöskin alushousujeni vyötäröllä(??). Ja niin..kyllähän Vulture voisi auttaa, mitä kautta tulin siirtäneeksi käteni toisen alavatsalle ja siitä rintakehän kautta sänkyä vasten tukea tuomaan. Enemmän tai oikeastaan vähemmän vahingossa käteni tuli toisen alavatsalle poiketessaan hipaisseeksi toisen kovaa etumusta(?). Painostavampi kosketus olisi ollut, jos Vulture olisi ollut mahallaan.
Joka tapauksessa hipaisun jätin kuin ohimennen tulleeksi, ja kokoajan tukenani - ja toisen käden vangitsijana - olleen käteni selkeämmin sänkyä vasten siirtäen annoin toiselle enemmän liikkumisen vapautta. Uskoin saavani toisen takaisin aloilleen, mikäli Vulture yrittäisi lähteä liiaksi säätämään, minkä takia annoin epämääräistä reittiä kulkeneiden ajatuksieni keskittyä jatkuneeseen intohimoiseen suudelmaan(?).

Nimi: Akit4

27.02.2020 17:20
Valentin "Vulture" Blackwood | Hakcney, Rhinon kämppä | K18

Lopulta pystyin lopettamaan kurottelun, sillä Rhino päätyi kuin päätyikin suutelemaan minua uudestaan. Suljin silmäni tyytyväisenä huulten käydessä intohimoisemmiksi omillani, ja vaikka vastasinkin siihen samalla mitalla itsekin innostuen, yritin tällä kertaa malttaa hampaani. Mieleni olisi kyllä tehnyt näykkäistä kerran jos toisenkin, mutten halunnut kivan loppuvan kesken.
Vihdoinkin sain jopa toisen käteni vapaaksi. Hyödynsin tämän tilaisuuden välittömästi nostaen käteni Rhinon pitkille hiuksille, joihin tartuin ja hieman tukistinkin. Olin vähällä virnistää. Pitkiä hiuksia kun oli niin paljon helpompaa tukistaa, joten tästä tulisi vielä kivaa.
Tajusin henkäiseväni suudelmien välistä Rhinon liikutellessa kättään alemmas ihollani. Ja siinäpä sitten myös varsinainen vapauden tunne pääsi hiljalleen koittamaan alapäälleni, kun mies riisui alushousujani. Liikauttelin jalkojani sitä mukaan, kun tunsin viimeisimmän vaatekappaleeni liikkuvan alemmas, jotta ne saataisiin pian kokonaan pois. Ja kunhan se olisi hoidettu, voisin itse pyrkiä käymään käsiksi Rhinon alushousuihin. Sitä odotellessani käteni tukisti Rhinon hiuksia vielä hetken, jonka jälkeen se lähti niskahiusten kautta kuljettamaan kynsiään niskan ja olkapään seuduille.

Nimi: Vade

26.02.2020 18:26
Nicole Diaz

Lontoossa

Poika esittäytyi Matthewiksi. Hänkin oli ilmeisesti muuttanut vasta vähän aika sitten tänne, ja voisi kuitenkin esitellä paikat jotka tunsi, vaikka kyllähän Nicole voisi kaupunkiin itsekkin tutustua. Ensivaikutelma oli kuitenkin uudessa paikassa tärkeää, tämän oli tyttö tiennyt jo kauan. Siksi kannatti olla ystävällinen ja hieman rupatella jopa vastaan tulevien koiran omistajien kanssa. Poika kysyi Nicolen numeroa. Jos tyttö olisi asunut entisessä kaupungissaan, jos sitä kaupungiksi pystyi sanomaan, hän ei olisi antanut numeroansa kenelle tahansa. Kuitenkin Matthew ei vaikuttanut uhkaavalta. Ja kuka tietää, ehkä heistä voisi tullakkin ystävät jokupäivä. Nicole otti laukustansa paperinpalan ja alkoi raapustamaan siihen numeroansa.
"No pidetään sitten yhteyttä", hän ojensi lapun.

Nimi: E.M.

26.02.2020 01:18
K-18
Rhett "Rhino" Mose - Hackney, Rhinon kämppä

Vulture ei tainnut edelleenkään suoraan uskovan sanojani. Hän nimittäin melkeinpä yllytti minua uskaltamaan toteuttamaan uhkaukseni, minkä tekeminen oli humalaisessa tilassani varsin toteuttamisen arvoinen mahdollisuus.
Sitä enempää toinen ei kuitenkaan uhkaillut tai yllyttänyt minua. Oikeastaan Vulture vaikutti jopa kääntävän mielensä asian suhteen komentaessa minua palaamaan suudelmaan takaisin. Lupasipa hän jopa, ettei purisi. Tylsimykseksi kutsuminen toki hiukka vähensi intoa, mutta ei minulla aiemmin puremista enempää ollut syytä suudelmaa katkaista. Niinpä pojalle yhden mahdollisuuden antaen kumarruin takaisin hänen huuliensa puoleen palaten takaisin suudelmaan. Toki kieleni visusti omassa suussani pitäen.
Ensialkuun hieman selkeästi maistelin tilannetta, mutta kun toinen ei sitten - lupauksensa pitäen - purrutkaan samantien(?), päästin suudelmaa jälleen intohimoisemmaksi. Samalla toisen liikkumisten yritysten seassa päästin hiljakseen painoa pois hänen toisalta kädeltään. Siten kun sain toisen käteni vapaaksi, mitä kautta käteni puolestaan eksyi pojan paljaalle yläkropalle ja siitä ihoa sivellen hänen aina hänen alushousujensa tienoille. Yhden käden voimin lähdinkin sitten nyhtämään toisen housuja alaspäin(?).

Nimi: Malluuw

26.02.2020 01:13
Christopher Holmes - Reagent's Park, Chrisin kämppä

Katkaistuani suudelmamme ja selitettyäni tilannetta, katselin hämmästellen toisen kiirettä kun tuo alkoi oitis riisua vaatteitaan istuttuaan vierelleni.
"Ajattelin kyllä että voisin auttaa sinua riisumaan, samalla kun hyväilen kehoasi." Selitin virnistäen huvittuneena toisen riisuessa jo innolla.
Nousin istumaan ja suutelin Happyä(?), samalla avustaen tuon käden paitani helmalle, hetkeksi erkanin toisen huulilta alkaen selittää miten asia etenisi.
"Haluatko auttaa minua riisumaan vaatteita?" Kyselin, voisin minä sen itsekkin tehdä, mutta Happy vaikutti niin energiseltä ja innokkaalta että hän varmasti olisi halukas pieneen leikkiin.

Vincent Newtown - Vincentin koti

Ajatukseni kulkivat sumuisissa unenrajamaissa enkä tiennyt oikein mitä tapahtui, vasta kun Zachary tuli sängylle vierelleni, havahduin siihen.
Katselin toista vierelläni ja nykäisin raudoissa olevia käsiäni varoen kun koitin laittaa ne toisen ympärille, olin kuitenkin yhä rauhdoissa ja liian uupunut mainitsemaan asiasta minkä takia suljin vain silmäni uudemman kerran.
"Mmm..hyvää yötäh.." Mumisin jo lähes puoliunessa, suukotin kuitenkin vielä Zacharyä hiusten sekaan(?), ennen kuin suljin silmäni ja nukahdin toisen vierelle sängylle.

Nimi: E.M.

26.02.2020 00:56
Brad Miller (Happy) - Reagent's Park, Chrisin kämppä

Ehdin nopeasti jo nyökäyttää hieman jopa ujosti hymyillen ennen kuin Chris jo toisen kätensä poskelleni laskien suuteli minua. Se sai silmäni sulkeutumaan ja vastasin suudelmaan, joskin pienesti tulin kikattaneeksi suudelmaan vasten, kun tunsin käden paitani alla. Sen perään suudelma sitten katkesikin(?) ja mies opasti tilannetta eteenpäin. Sanat saivat minut sitten heti toimimaan.
Niinpä pukkasinkin itseni toisen päältä pois ja kierähdin istumaan sängylle toisen viereen(?). Paidan heitin saman tien pois päältäni, ja lähdinpä minä repimään jo niin sukkianikin jalasta kuin aukomaan housujeni sepalusta. Olihan Chris sanonut, että vaatteet pitäisi riisua pois tieltä, ja siksi katseeni palasi miehen puoleen kesken tekemisieni.
"Ja sitten..?" minun oli pakko toistaa jatkon kuullakseni samalla kun jatkoin riisumistani. Oletin tietäväni toki mitä toinen tarkoitti. Ainakin luulin niin, eikä minulla olisi mitään sellaista vastaan. Kivaahan sen pitäisi olla!

Nimi: Akit4

25.02.2020 23:31
Valentin "Vulture" Blackwood | Hackney, Rhinon kämppä | K18

Purin huultani katseeni seikkaillessa vielä hetken Rhinon yläkroppaa, mutta hänen alkaessa jälleen uhota katseeni kohtasi tytyymättömänä hänen omansa. Kulmani painuivat alas ja sihahdin.
"Uskallappa vaa, helvetti", töksäytin, mutta se oli uhkaavalta näyttämisen lisäksi ainoa asia, mitä sillä hetkellä tein. Tulin nimittäin tiedostaneeksi ärsyttävän paljon sen, etten voisi Rhinolle oikein mitään.
Tämän myötä äänet päässäni uhkasivat villiintyä kiusaamaan ja piinaamaan minua. Purin hampaani yhteen. Olennot pitäisi häätää pois. Jackalhan siinä aina onnistui... vaan onnistuisiko Rhino?
"Tuki nyt turpas ja kumarru takas alas", käskin epätoivoisesti ja kurottelin miehen huulia takaisin omilleni. En antaisi äänten pilata tätä, vaikka tilanne ei ollutkaan täysin suunnitelmien mukainen muutenkaan.
Ivallinen virne käväisi suullani.
"Mä en pure, tylsimys", lupasin tällä kertaa. Ja todella tarkoitin lupaustani. Tai siis ainakin sillä hetkellä. Asia saattaisi nimittäin ehkä muuttua, kunhan tilanne tästä jälleen etenisi. Ja toivottavasti etenisikin. Kehoni nimittäin edelleen kaikesta huolimatta kaipasi kiperästi huomiota ja haluaisin keskittyä johonkin muuhun kuin ympärillämme meluaviin ääniin.
Siksi kurottautuessani ylemmäs käteni kokeilivat liikkua miehen otteesta, mutta vain jakaakseni nyt huomiota miehelle ja saadakseni sitä toivottavasti sitten itsekin.

Nimi: Malluuw

25.02.2020 23:18
Christopher Holmes - Reagent's Park, Chrisin kämppä

"Tarkoitatko että tahdot jatkaa lisää?" Kysyin, laskin toisen käteni Happyn poskellle ja suutelin toista, samalla kun oikea käteni eksyi pojan paidan reunalle, varoen liukui paidan alle ja alkoi sivellä pitkin Happyn yläkehoa.
"Ensin riisutaan vaatteet edestä, pientä esileikkiä ja sitten.." Sanoin opastaen tilannetta, Happy tuntui kuitenkin aloittelijalta asian suhteen, ellei tämä jopa ollut hänen ensimmäinen kertansa, opastaisin häntä kuitenkin alkuun, toisella ei ollut mitään hätää kanssani.

Nimi: Malluuw

25.02.2020 01:28
Severus "Seven" Cooper - Chelsea

Katsoin hämmästellen Andyä.
"Onko hän niin pieni? Onko hänellä kykyjä vai oletko kutistanut hänet? Voitko kutistaa minut?" Kyselin hämmästellen.
"Tulethan sisälle asti? Sinua halutaan varmasti kiittää siitä kun opastat minut kotiin, ei se ole mitään suurta, mutta toivottavasti se kelpaa." Selitin hymyillen.
"Tätä sattuu usein, joskus minusta on ollut palkkiokin, mutta löysin itse kotiin, joten periaatteessa minun olisi pitänyt saada palkkio?" Aloin itsekseni miettiä taas asioita ajatuen pois aiheesta.

Daren Welch - Hackney, Darenin koti

Siirryin lähemmäs ja hellästi sormillani sipaisin pojan paljasta selkää.
"On sulle varmaan pari mustelmaa tulossa selkään." Kerroin pahoitellen kun toinen oli tähän joutunut vuokseni.
"Haluatko siihen jotain kipua lievittävää salvaa? Jos se alkaa yöllä pian haitata sua." Selitin ja astuin varoen lähemmäs Jerryä, ajauduin harhailemaan ajatuksiini ja hellästi suukotin Jerryn selkää kuin koittaen sillä parantaa toisen ruhjeita pois.
Puna kohosi kasvoilleni ja otin askeleen kauemmas peitellen toisella kädellä kasvojani.
"M-mä voin hakea sen rasvan." Sanoin selittäen ja vilkaisin kohti Jerryä kuin odottaen olisiko tekoni ollut tuomittavan arvoinen.

Nimi: E.M.

25.02.2020 00:35
K-18
Rhett "Rhino" Mose - Hackney, Rhinon kämppä

Sanoistani huolimatta Vulture alkoi väittämään vastaan. Kuulemman kuitenkin tykkäisin, mutta en tykännyt lainkaan. Kuka tykkäisi verenmausta suustaan? Hullu ainoastaan.
Tosin jos toinen siitä tykkäisi, niin se selittäisi myös sen, miksi selkeästi alakynnessä ollessaan Vulture oletti itsevarmana uhkailuni bluffiksi. Minä en nimittäin turhia bluffannut. Enkä todellakaan nyt. Enkä vaikka toinen jalallaan lähti töksäytyksiensä perään kuin sovittelemaan jalallaan minua kiusottelevasti hieroen. Tai siis tokihan kosketus oli kutkuttava ja ajoi ajatuksiani kohti tulevaa. Tosin niin ajoi uhkailunikin.
"Panen sua perseeseen niin lujaa, että se tuntuu vielä ens viikollakin", päädyin nimittäin vastaamaan Vulturen kasvoille nousseesseen virneeseen vastaten.
"Ja jos et ole kiltisti, teen sen kuiviltaan", lisäsin itsevarmana ja sanojani oikeasti tarkoittaen. Mikäli toinen ei nimittäin tottelisi, en voisi oikein hakea liukkaria tai muutenkaan valmistella toista. Ja tässä välissä kun en tahtonut jättää hommia vain kesken.

Nimi: E.M.

25.02.2020 00:12
Diandra "Di" Tomington - Abin kämppä

Suorilta käsin en uskonut Abin väitettä siitä, etteikö hänen kaverinsa olisi yleensä tämän kaltainen. Minusta hän vaikutti sellaiselta ihmiseltä, joka olisi kokoajan vaikea. Siten en ihmetellyt sitä, että tyttö tuntui unohtuvan miettimään asioitaan päänsä sisällä, enkä laittanut asiaa pahaksenikaan. Sen hetken - ja perään tulleen kännykän puoleen annetun huomion ajan - käytinkin hyväkseni vilkaistakseni farkkujeni etutaskun sisältöä pöydän alla. Ikäviksekseni tulin pahasti pettyneeksi.
Taskusta olisi nimittäin yhtä hyvin voinut löytyä kurkkupastilli. Joo, olihan se ekstaasia, mutta olin ottanut sitä jo eilen. Se ei siten edes vaikuttaisi ja olisi silkkaa hukkaan heitettyä kamaa, mikäli edes koettaisin. Olin nimittäin koettanut. Aiemmin. Varmaan parikin kertaa, kun olin ajatellut, että minulle oli tullut vain toleranssia tai muuta.
Niinpä kuitenkaan minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin tunkea ekstaasipillerit takaisin taskunpohjalle. Ennen pillereiden sisällön vilkaisua minua ei ollut kovinkaan suuresti haluttanut saada mitään, mutta nyt kun tiesin, ettei mitään ollut saatavilla tunsin jo miettiväni asiaa enemmän. Huomattavasti enemmän, minkä takia tungin käteni pöydän alle, sillä en tietäisi, missä vaiheessa pieni vapina saattaisi hermostuksen takia näkyä sormistani. Katseeni puolestaan jumiutui teekuppiini. Se tuskin veisi tunnetta pois.
Abin sanojen myötä katseeni sain kuitenkin siirrettyä teekupista tyttöön ja siitä pöydän antimiin vilkaisten.
"No nyt kun mainitsit niin ei sulla satu olemaan minkäänlaista alkoholia?" kysyin selkeästi jäätä kepillä kokeillen. En nimittäin uskonut näin olevan. Toisaalta..mitään kamaa Abilla ei ainakaan olisi. Alkoholi oli siten todennäköisempi, joskin silti epätodennäköinen vaihtoehto. Eihän tyttö edes juonut normaalisti.

Nimi: E.M.

24.02.2020 23:55
Brad Miller (Happy) - Reagent's Park, Chrisin kämppä

Chrisin reaktio sängylle kaadetuksi tulemiseen sai minut jatkamaan hymyilyäni, ja sama reaktio tuntui olevan hiuksieni hellällä silittelyllä. Kyllä se nimittäin kivalta tuntui. Samaten kuin siinä miehen päällä makoilu. En vain keksinyt, että mitä siitä eteenpäin olisi pitänyt tehdä. Siksi hetken - minulle siis hetken, todellisuudessa sekunnin tai kaksi - katseeni olikin vain Chrisin kasvoissa ennen kuin hautasin hetkeksi - eli toiseksi sekunniksi tai kahdeksi - kasvoni toisen hartiaa vasten. Sitten äkisti kohotin kuitenkin kasvoni takaisin Chrisin yläpuolelle ja kohotin yläkroppaani hieman oikean käteni varaan.
"Mitä mun pitäs tehdä?" kysyin ja ilmeestäni pääsi todellakin paistamaan se, että olisin kyllä innokas tekemään jotain, mutta en vain tiennyt mitä. Pieni naurahtava hymähdyskin kun karkasi kysymykseni perään, ja jalkani päästin samalla enemmän haaralleen polveni siten toisen ympärille levittäen. Halusin vain päästä tekemään jotain.

Nimi: Akit4

24.02.2020 23:54
Jeremy Durham | Hackney, Darenin koti

Daren ilmaisi haluavansa tarkistaa minut, ja hymähdin. Ehkä pitäisi sitten antaa hänen vain tehdä se, jottei toisen tarvitsisi murehtia turhia.
"Lähinnä taisin saada kolhua vaan selkään kaatuessani", kerroin ja käännyi ympäri, nostaen paitojeni helmaa. Liike sai minut aavistuksen irvistämään, mutta uskoin edelleen saaneeni korkeintaan vain mustelmia. Haroin vielä pitkät rastani pois selkäni edestä kasvojeni vierelle.
"Näkyyks mitään?" kysäisin yrittäen itsekin vilkaista olkani ylitse selkääni kohden. Olisin toki valmis vaikka ottamaan paidat kokonaankin poissa, mikäli ne olisivat edelleen edessä.


Andrew Downham | Chelsea

"Vai että peitepoliisi", nauroin. En oikein ollut varma, oliko poika tosissaan vaiko ymmärtänyt juttuni vitsiksi. Toivoin ainakin, että olisi ymmärtänyt.
Jutut kuitenkin siirtyivät eteenpäin, tai taaksepäin, miten sen ottaa, sillä palasimme takaisin Matthewiin. Virnistin varsin omahyväisesti Sevenin kysellessä, olinko varmasti veljeksistä se paremman näköinen.
"Takuulla oon", kerroin virnuillen. Ja pysyisin kannassani, väittäisipä Matthew mitä tahansa. Ja vaikkei veljeni ollut edes paikalla, en voinut vastustaa vielä pientä piikittelyä hänen kustannuksellaan.
"Älä huoli, se mahtuu takuulla", naurahdin. Jälleen kerran minun ja Matthewin pituuserokaan ei oikeasti ollut merkittävä, mutta pitihän minun ottaa kaikki ilo irti pidemmän veljen osastani. Siksi päädyinkin väittämään Matthewia niinkin pieneksi, jottei postiluukkuun tunkeminen olisi ongelma.

Nimi: Malluuw

24.02.2020 23:25
Severus "Seven" Cooper - Chelsea

Katsoin silmät suurina Andyä.
"Olenko minä pulassa? Jos olet peitepoliisi?" Kysyin hermostuen, kunnes kaikkosin hetkeksi omiin ajatuksiini, hyvin mielenkiintoinen se ihmiskauppa, olivatko siinä ihmiset vai raha se maksuväline?
"Sinä olet paremman näköinen?" Kysyin katsoen silmät suurina Andyä, olin taas lumoutunut toiseen, olihan hän hyvännäköinen.
Nauroin Andyn heittämälle vitsille.
"Minä en omista postilaatikkoa, postiluukun kyllä, joten hänen saaminen siitä sisään tulee olemaan vielä hankalampi operaatio." Selitin vedet silmissä nauraen, minkä takia nostin toisen käteni pyyhkimään silmiäni kuivaksi.

Daren Welch - Hackney, Darenin koti

"Voin kattoo, ei se pahitteeksi ole." Vastasin, olisi hyvä pelata varman päälle kuin se, että myöhemmin jokin paikka tulisi kipeäksi ja saisi selville myöhemmin että on tullut jotain pahempaa.
"Jos sattuu niin voin antaa kipulääkettä." Lupasin, en minä toista kiduttaakkaan tahtosi.

Marcus Chambers - Southwark, Marcuksen asunto

Virnistin katsellen Jacobia silmiin kun tuon käsi kohosi kehoani pitkin kasvoilleni, en voinut vastustaa olla suukottamatta hänen kämmentään joka siveli kasvojani.
Seurasin miten Jacob henkäisi raskaammin, hänen kätensä valahti veltoksi, samoin kuin hänen alapäänsä juuri kun olin siihen istahtamassa.
Mutisin katsoen Jacobia, miten kiusalliseen tilanteeseen toinen oli minut jättänytkään, keho täynnä halua yksinäni.
Nousin sängyltä ja heitin peittoa Jacobin suojaksi vaikka mielelläni toista katselisin ilmakin, mutta ihan vain ettei tuota alkaisi palella.
Siirryin itse sängyntoiseen reunaan ja nappasin itselleni oman peiton, kävin sikiöasentoon ja suljin silmäni, koitin väkipakolla saada unta vaikka kehoni huusi ja päässäni tuntui olevan sirkusmeneillään, onneksi ennen pitkää sain unenpäästä kiinni, vaikken tiennytkään enää kuinka kauan olin siinä sängyllä pyörinyt.

Nimi: Akit4

24.02.2020 23:05
Andrew Downham | Chelsea

"Ehkä onkin, mutta ei kerrota siitä poliiseille", vitsailin pojan murehtiessa mahdollisesta ihmiskaupasta. Katseeni kävi pilke silmässä Sevenin puolessa, ja tässä välissä hän ehti jo kertomaan olettamuksiaan veljestäni. Hymähdin. Vai että Matthewko mukava? Rasittava pikemminkin. Saati sitten komea?
"Enkä sanonu", tokaisin, "Kunhan kerroin olevani paremman näkönen".
Kaiken tämän päästin kuitenkin tietysti täydestä veljesrakkaudesta ja vitsillä. Paitsi toki sehän piti oikeasti paikkansa, että rasittava Matthew osasi olla. Mutta muutoin kyllä pidin hänestä ihan todellisuudessakin kaiken sen rasittavuuden alla.
"Ja mitä susta kiinnostumiseen tulee.. Kysy siltä ite, kunhan oon postittanu Matthewn sulle", naurahdin. Mielikuva Matthewin tunkemisesta postilaatikkoon oli kyllä varsin hienohko.


Jeremy Durham | Hackney, Darenin koti

Daren taisi hieman vähätellä haavereitaan, mutta sen sijaan murehti minun omistani, jotka mitä todennäköisemmin olivat korkeintaa vain muutamia mustelmia. Ja mustelmiin olin tottunut, jotenka omasta mielestäni minulla ei ollut enää mitään hätää.
Siksi jäinkin ennemmin tarkkailemaan Darenia, joka puolestansa pyyhki kasvojansa.
"En mä usko, että mulla mitään hätää on", kerroin hymähtäen ja olkiani kohauttaen.
"Mutta toki jos välttämättä haluat tarkistaa, ni en mä kai voi estääkään", tokaisin.


Jacob Lancey | Southwark, Marcuksen asunto

Marcus taisi olla jo varsin malttamaton, sillä kuulin tuon henkäisevän ennen ylös nousemistaan. Katseeni silmäili tyytyväisenä rintakehääni pitkin kulkevaa sormea ja sitten nousi Marcuksen kehoa pitkin hänen kasvoihinsa. Virnistin tyytyväisenä käsilläni jätkän reisiä sivellen. Silmäni tahtoivat kuitenkin lopulta lipsua kiinni, ja raskaammin henkäisten annoinkin niille lopulta periksi. Vaan se taisi olla virhe.
Ennen kuin tajusinkaan päädyin nimittäin vaipumaan uneen. Käsieni liike loppui ja hengitykseni muuttui levollisen rauhaisaksi ajatuksieni juoksun loppuessa. Minä todellakin juuri nukahdin.

Nimi: Akit4

24.02.2020 22:30
Abigail Bellingham | Abin kämppä

Di lupasi, että hän voisi sanoa tarvittaessa Heatherille uudestaankin valittuja sanoja, mikä sai minut hymähtämään. Käytin toki myös kevyttä hymyntapausta huulillani ennen kuin otin Din tekemisiä peilaten itsekin hörpyn teestäni.
"Kiitti, mut en usko, että se on tarpeen", kerroin, "Ei Heather yleensä oo tällanen..."
Mikähän ystävääni nyt sitten kaiversi, olikin sitten hyvä kysymys. Draamaa kun hänellä oli ollut miesten kanssa ennenkin, joten ei kai tämä käytös johtunut nyt Distä? Minulla kun oli yleensä aikaa Heatherille, mutta ei nyt. Kurtistin tajuamattani kulmiani aavistuksen asiaa pohtiessani, mutta syrjäyttäessäni asiaa mielestäni tajusin lopulta rentouttaa kasvoni.
Kännykkäni pärähti muutaman viestin johdosta ja vilkaisin sitä nopeasti. Päädyin kuitenkin laittamaan värinän pois päältä ja sysäsin kännykän sivuun. Din tuskin oli vaikeaa arvata, kuka minua pommitti.
"Sano vaan, jos haluat vielä jotain", tokaisin pöytäni antimia vilkaisten, ja sitten naiseen katsahtaen. Yritin vain työntää Heatherin poissa mielestäni nyt. En haluaisi pilata ja kiristää tunnelmaa hänen takiansa.

Nimi: Malluuw

24.02.2020 22:13
Severus "Seven" Cooper - Chelsea

"Lahjoitat? Sopiiko se veljellesi? Eihän se ole ihmiskauppaa?" Kyselin katsoen Andyä kohti ja asetin kukkaseppeleen pääni päällä paremmin.
"Hän voisi olla todella mukava, kuten sinä." Hymähdin.
"Sanoit jopa häntä komeaksi, joten voisiko hän kiinnostua minusta?" Jatkoin kyselytulvaani ja katsoin taas Andyä kohti, en laittaisi pahakseni jos hän tahtoisi lahjoittaa veljensä, saisin vain selittää palveluskunnalle ja isälleni mistä olisi kyse.

Daren Welch - Hackney, Darenin koti

"Ei tässä oo kiire, kunhan Suru saa ruokaa, saadaan pussi tyhjäksi ja sinä olet kunnossa niin kaikki on hyvin." Vakuutin hymähtäen Jerrylle, en halunnut huolestuttaa toista vaikka kieltämättä kasvoihin sattuikin.
Saatuani kauppapussin tyhjäksi, siirryin ottamaan puhdistusliinaa ja irvistäen aloin pyyhkiä veristä nenääni, kasvoni olivat tainneet saada aika pahasti osumaan, mutta tärkeintähän oli että Jerry oli kunnossa eikä tässä minun sijaistani.
"Sattuiko sua? Voidaan katsoa sun keho läpi." Sanoin hento puna kohoten sanojeni perään kasvoilleni.
"Siis sen varalta jos on jotain." Selitin, en minä toista kuitenkaan pakottaisi riisumaan edessäni jos se tuntui jotenkin pahalta.

Marcus Chambers - Southwark, Marcuksen asunto

Nautiskelin kun Jacob vastasi jo paremmin suudelmiini, taisi siinä välissä tehdä muutaman hassun kielarinkin siihen sekaan, välillä oli vaikea itse pysytellä perässä kumpaa toinen milloinkin aikoi.
Nousin Jacobin lanteille ja jatkoin suudelmia kiihkeästi, kieli jäi pois hommista joten jatkoimme pelkillä suudelmilla sitten.
Henkäisin ollen jo malttamaton, miten tuo olikaan kiusoitellut minua jo hyvälle alulle, siirsin katseeni Jacobiin, hän näytti niin hyvältä.
Virnistin ja sipaisin toisen rintakehää, nousten varoen polvieni varaan valmistautuakseni seuraavaa kierrosta varten.

Nimi: Akit4

24.02.2020 22:01
Jacob Lancey | Southwark, Marcuksen asunto

Suudelmien välistä kuulin kysymyksen: ottaisimmeko me toisen kierroksen. Hymähdin virneen käydessä huulillani pilaten muutamat suudelmat.
"Tietysti", mutisin sammaltaen ja jaksamatta avata silmiäni. Sen jälkeen hapuilin huuleni ja kieleni takaisin Marcuksen omille ja pysäytin käteni tuon lanteiden seuduille.
Jatkoinkin sitten suudelmia jonkin aikaa, vaipuen hetki hetkeltä lähemmäs unen rajamaita. Alkoholi ja muut ottamani aineet taisivat ottaa veronsa. Vaan enhän minä vielä voisi sammua.
Siksi pyörähdinkin selälleni, samalla Marcuksen ylleni napaten. Suudelmat eivät katkenneet missään vaiheessa, mutta aivojeni toiminnan lähennellessä hiljalleen nollaa jäi kieleni leikki vähemmälle.

Nimi: Akit4

24.02.2020 21:51
Andrew Downham | Chelsea

Seven vahvisti epäilykseni. Hän tosiaan oli perheensä ainoa lapsi, ja vieläpä kuulemma hyvinkin paljon hoitoa vaativa sellainen. Hymähdin.
"Mä lahjotan mieluusti veljeni sulle", kerroin virnistäen, "Mutta varotan; ei palautusoikeutta".
Voi, jos Seven vain tietäisi, millainen kusipää Matthew todellisuudessa olikaan, ei hän suostuisi lahjoitukseen. Vaan eihän hän tiennyt, jotenka hyvinkin voisin päästä eroon yhdestä päänvaivasta.


Jeremy Durham | Hackney, Darenin koti

Darenin napattua ruokapussin kädestäni vetäisin itse kengät jalastani astumalla vuoroin kummallekin kannalleni. Sen jälkeen seurasin poikaa, sekä myös kissaa, keittiöön. Käytin katseeni jalkoihini jälleen tulleessa kissassa, mutta sitten katseeni kulkikin Darenin kautta tiskikaapiksi osoittautuneen kaapin puoleen pojan mainitessa siitä. Nyökkäsin ja astuin kissan ylitse kulkien kyseisen kaapin luokse, avasin sen ja etsin ruokakupin katseeseeni. Lopulta huomasin sen ja otin mukaani lähtiessäni kaatamaan siihen napuja.
Katseeni vilkaisi siinä samalla Darenia jälleen.
"...Sun kasvot pitäis varmaan putsata", kerroin veristä poikaa silmäillen, ja samalla juuri ja juuri huomiota tekemisiini laittaen annoin ruokakupin Surulle. Olinhan nimittäin huolissani Darenista. Tokihan minua itseänikin sattui, mutta poika oli selkeästi ottanut osumaa pahemminkin.

©2020 LONDON - suntuubi.com