Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

CONTACT US

Ei mainoksia, kiitos!

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: loki/nikita

04.07.2019 16:28
sori, liityin vasta ja nyt jo eroan mut : ( huomasin et ei vaan enää kiinnosta hahmojen teko, kirjottaminen tai mikää enkä nauti niistä yhtään tai koe osaavani niitä joten on kai parempi et mut poistetaa ni en ainakaa vie tilaa muilta. anteeks taas mun sekoilusta mutten viitsi vaan roikkua täällä toimeettomanakaan. että näin.

Vastaus:

Luettu 04.07.

Nimi: Aislingin tiimi
Kotisivut: http://aislingrpg.boards.net/

23.06.2019 23:43
Heippa!

Aislingin muutettua foorumipohjaiseksi rooli- että tarinapeliksi, tulimme kyselemään sopisiko linkinvaihto Londonin kanssa? Olisi loistavaa jos pystyisitte ilmoittelemaan vastausta meille päin, niin ei varmasti jää huomaamatta.

Vastaus:

Luettu 07.07.

Nimi: Trithan

18.06.2019 13:56
Kirjoitusblockin ja henkilökohtaisten ongelmien takia joudun valitettavasti eroamaan Londonista :( Luulin että loma auttaisi mutta into roolipelaamiseen ei tunnu vain palaavan, mutta ehkä näkyillään vielä joskus..?

Vastaus:

Luettu 18.06.

Nimi: Elandra
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

06.06.2019 15:19
Hei!
Joudun ikäväkseni kertomaan, että Kuunpisara lopettaa. Pahoittelut siitä, että vasta nyt sain aikaiseksi ilmoittaa linkinvaihtajille asiasta. Mutta kuitenkin: Voitte poistaa Kuunpisaran linkkilistaltanne. Kiitos tästä ajasta, jonka saimme linkinvaihtajinanne olla.
Mahtavaa kesää ja onnea tulevaisuuteen kaikille!

Vastaus:

Ikävä kuulla :(

Nimi: Vade
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com

11.04.2019 19:59
Hei, linkinvaihtoa Revontulen kanssa? Olemme ihmisillä pelattava roolipeli. Peli sijoittuu Golden shadow nimiseen kaupunkiin. Täällä Revontulessa jokaisella ihmisella on kyky muuttua joksikin eläimeksi!

Vastaus:

-->

Nimi: Kipinä

11.04.2019 19:11
Hei, muuttaisin nettinimeni Vadeksi, sillä Kipinöitä on niin monia.

Siis tästä lähtien olen Vade :)

Vastaus:

Jees!

Nimi: missie
Kotisivut: http://jusoa.jcink.net/index.php?act=idx

02.03.2019 21:25
Hei,

ja oikein hyvää alkavaa kevättä! Olisimme halunneet Just United States of American (http://jusoa.jcink.net/index.php?act=idx) puolesta kysellä teitä linkinvaihtoon. Ilmoitattehan vastauksestanne vieraskirjaamme, niin tiedämme mahdollisesti lisätä teidät linkinvaihtokumppaniemme joukkoon.

Ystävällisin terveisin
JUSOA'n ylläpitotiimi

Vastaus:

Luettu 11.3. --->

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

22.02.2019 21:49
Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista. ;)
Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

Vastaus:

Luettu 11.3.

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

06.01.2019 19:19
Hei linkinvaihtolainen!
Kuunpisarassa ollut joululoma on päättynyt. Uusien päivityksien lisäksi Kuunpisara hakee yhteistyökumppania. Blogissamme on lisätietoa siitä, jos kiinnostuit.
(Tämä viesti lähetettiin kaikille Kuunpisaran linkinvaihtajille)

- Elandra

Vastaus:

Luettu!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

30.12.2018 20:18

Hei! Olen täällä linkkarikirjeen kanssa, joten siis: Minulle kuuluu hyvää ja toivon, että teillekkin kuuluu hyvää? Olen joulukuun aikana ollut aika kiireinen, mutta olen kuitenkin saanut lisättyä uusia tekstejä Tarinamökkiin ja nyt olen pystynyt olemaan siellä aktiivisempi. Vuoteni on mennyt mukavasti, vaikkakin kolhuja on ollut. Joulunikin on mennyt oikein mukavasti herrkuja syödessä, pelejä pelaillessa ja elokuvia katsellessa ja toivon, että uusi vuosikin menee oikein mukavasti huomenna. Ja viimeiseksi: Onnellista, loistavaa, parasta, ihmeellistä, iloista, mahtavaa ja positiivista uutta vuotta kaikille!

P.s pahoittelut tämän lyhyydestä... en oikein osaa kirjoittaa kuulumisiani. (:
P.p.s Kuulemme mielellämme teidän kuulumisianne Tarinamökin puolella!

Vastaus:

Vastasin Notkelman kautta!

Nimi: Cualacino
Kotisivut: http://trapped.suntuubi.com/

28.12.2018 13:36
Hei,
Trapped on siirretty foorumille ja sen nimi on vaihtunut. Nykyään roolipelin löytää nimellä Endways osoitteesta endways.boards.net. Jos tahdotte jatkaa linkinvaihtoa, tulkaa ilmoittamaan asiasta roolipelin uuteen osoitteeseen.

Vastaus:

Aaasia selvä, kiitos!

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:32
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Vastaus:

Vastailin Notkelman kautta!

Nimi: nestor
Kotisivut: http://rebelle.suntuubi.com/

28.11.2018 13:08
hyyvääää päivääää!

linkinvaihtoa tulin taas kyselemään :'D vastausta meille, kiitooos.

Vastaus:

--->

Nimi: Eden
Kotisivut: http://housenight.suntuubi.com

26.11.2018 19:57
Hei! Onnistuisiko linkinvaihto House of Nightin kanssa? :)

Vastaus:

Tietysti! -->

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

24.11.2018 10:16
Heippa! Kävisikö linkinvaihto Tarinamökin kanssa? Vastaus mielellään meidän vieraskirjaan.

Vastaus:

-->

Nimi: Helena
Kotisivut: http://northbury.suntuubi.com/

23.11.2018 14:32
Kuten jo itsekin vastasit, linkinvaihto käy. :D

Vastaus:

Hehe :-)

©2019 LONDON - suntuubi.com