Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

H e l l o,   d a r l i n g

  

London on tosi simppeli, realistinen 2000-luvulle sijoittuva kaupunkiroolipeli, jossa keskitytään vahvasti ihmissuhteisiin ja erilaisten draamatilanteiden luomiseen. Pelissä hahmot elävät Lontoossa, vilkkaassa miljoonakaupungissa, jossa sattuu ja tapahtuu - milloin murhia, milloin terroristi-iskuja - ja kaikki ne koskettavat omalla tavallaan jokaista asukasta. Pelillä ei ole valmista pohjajuonta, vaan pelaajat saavat ihan omin nokkinensa niitä luoda ja suunnitella.

Liittyessäsi mukaan peliin ei ole väliä, oletko aloittelija tai kokenut - kaikki otetaan mukaan! Londonin ikäraja on kuitenkin K-16, muun muassa väkivaltaa, seksiä ja huumeita sisältävien aiheiden vuoksi, joten nuorempien liittyminen on heidän omalla vastuullaan. Tervetuloa joka tapauksessa vierailemaan sivuilla!

» Tiuhti, paikalla viimeksi 18.01.2019

18.01.2019 | Hahmopörssi lisätty people-sivulle! Tervetuloa myös Silverin uusi hahmo, Lucrezio!

15.01.2019 | Päätin (taas) päivittää ulkoasua, ja tässä samalla taitaa mennä myös kaikki tekstit (taas) uusiksi. Mitään mullistavia muutoksia ei ole luvassa, kunhan hienosäädän juttuja niin voin olla (taas) tyytyväinen jonkin aikaa. Tervetuloa myös uusi pelaaja, Elsa, ja hahmo Thomas!

©2019 ւօոᴅօո - suntuubi.com